IMG_0931.jpg

OVER ONS

IMG_0969.jpg

Waarom deze site?

We willen heel graag profiteren van de digitale snelheid van het internet. In onze eigen ervaring hebben wij gemerkt dat de telefoon een belemmering kan zijn om contact te zoeken over beschikbaar fruit. Hierdoor hebben wij de handen in één geslagen met een online marketing bureau.

 

Via deze weg willen wij een duidelijk overzicht geven van onze gesorteerde voorraad die direct leverbaar is. Op deze manier wordt het een stuk toegankelijker voor de klant.

Op internet kan er op elk moment gekeken worden naar de voorraad en de mogelijkheden. Op deze manier zijn wij dus 24/7 bereikbaar voor iedereen.

Hoe pakken wij dit aan?

Op deze site staat wat er nu in voorraad is gesorteerd en wat in de komende tijd op de planning staat.

Met één druk op de knop komt u direct in contact met de verkoper en kunnen er afspraken gemaakt worden.

 

Dat betekent dat als er een cel open gaat en gesorteerd gaat worden, wij aangeven op de site wat er in de komende weken beschikbaar komt aan gesorteerd fruit.

 

Dat geeft een voordeel omdat er door de koper een verpakkingsvoorkeur aangegeven kan worden.

Op welke manier kan u gebruik maken van deze site?

Deze site is heel toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in ons fruit. Wij zetten alle eigenschappen van het fruit precies op de product pagina, zodat u direct een overzicht heeft van het fruit.

Wanneer u daadwerkelijk interesse heeft kan u direct op de knop drukken en in contact komen met ons. U kunt dit doen via mail of telefoon.

Makkelijker dan dit kunnen we het u niet maken.

Wie zit er achter deze site?

Mijn naam is Frans Buijsrogge.

Ik ben perenteler en heb een koel- en handelsbedrijf in Goes. Meer informatie over mijn bedrijf kunt u vinden op www.koelbedrijf.com.

Ik zit al meer dan 40 jaar in het vak. Ik ben begonnen in het fruitbedrijf van mijn vader en ben vanaf 1995 gestart met een koel en handelsbedrijf. 

Ik verkoop peren ongesorteerd vanuit de cel, maar heb de laatste jaren gemerkt dat er meer vraag komt naar gesorteerd fruit. Dus naast ongesorteerd wordt er nu ook een gedeelte gesorteerd verkocht.

 

Vanuit mijn eigen ervaring is gebleken dat er bij handelaren soms net iets tekort is aan soorten gesorteerd fruit dus ik denk dat met deze site in een behoefte kan worden voorzien.

frans buijsrogge